PAZEA! Sofianu ii declara razboi lui Ionica, pentru fotoliul de primar! “Va lasa alt coleg sa isi rupa gatul cu Sofianu”

0
623

Consilierul judetean liberal Narcis Sofianu, cunoscut ca un aspru critic al social democratilor aflati la Putere in judetul Arges, si-a lansat candidatura pentru fotoliul de primar al Pitestiului, in interiorul PNL. Acesta a anuntat ca intentioneaza sa candideze pentru Primaria Pitesti, insa numai daca sondajul ulterior va arata ca este cel mai potrivit candidat. In PNL Arges, cei care doresc functii se anunta, iar in urma unui sondaj realizat la nivel central se decide cine este cel mai potrivit candidat care sa reprezinte PNL Arges in cursa pentru Primaria Pitesti.

Sofianu spune ca primul hop este sa castige lupta intre colegii de partid, pentru ca apoi nici nu va trebui sa se mai lupte cu social democratul Cornel Ionica, actualmente viceprimar cu atributii de primar al Pitestiului, deoarece acesta se va retrage din cursa electorala.

“Eu am convingerea ca ii pot invinge pe ceilalti candidati, nu vorbesc de cei din interiorul PNL. De domnul Cornel Ionica, daca il voi invinge? Zic si da si nu pentru ca daca va vedea ca eu voi candida il va lasa pe alt coleg sa isi rupa gatul cu Narcis Sofianu. Ionica nu va mai candida”, a declarat consilierul judetean liberal care pare convins ca are cele mai mari sanse pentru Primaria Pitesti, desi ani buni “fotoliul” a fost al social democratilor si putini sunt cei care dau sanse altor partide politice pentru aceasta functie.

Ramane de vazut cine va fi candidatul PNL Arges pentru Primaria Pitesti, pentru ca “umbla vorba prin targ” ca mai sunt si alti liberali care isi doresc sa intre in cursa electorala, respectiv Marius Postelnicescu, Mihai Tudor ori Tiberiu Avramescu.

LASA UN RASPUNS