Om de afaceri piteștean, îndeamnă la acte de caritate: ”Noi îi putem ajuta doar financiar pe cei care sunt în linia întâi”

0
7258

Din ce în ce mai mulți oameni de afaceri din județ se străduiesc să ajute medicii prin donații de echipamente medicale, având în vedere că situația actuală o impune, cei aflați în linia întâi fiind extrem de expuși infectării cu noul Coronavirus, dacă nu sunt echipați corespunzător cum de altfel sunt foarte multe cadre medicale din țară. Până ieri erau 153 de cadre medicale infectate cu COVID 19, așa cum apare în articolul pubblicat de Ziarulargesenilor.ro AICI, iar astăzi aflăm că alte 5 cadre medicale au fost depistate pozitiv la Galați.

Oamenii de afaceri pun o mână de ajutor, cum este și cazul unui patron din Argeș care deține afaceri în domeniul jocurilor de noroc, dar și un lanț de locuri de joacă pentru copii. Acesta(G.P.) ne-a declarat că a luat această decizie văzând că sistemul medical românesc este depășit de situație în lupta cu această pandemie, dorind să ajute cadrele medicale. ”Din păcate, în aceste momente, noi îi putem ajuta doar financiar pe cei care sunt în linia întâi, iar aici mă refer la personalul medical. Vom dona către spitalul unde vor fi tratați pacienții cu COVID 19, în Argeș, echipamente de protecție și de asemenea vom face donații și către Crucea Roșie Suceava. Chiar dacă activitățile ne-au fost suspendate, avem plățile la zi către stat, iar salariații și-au luat salariile în avans. Încercăm să ajutăm și vă asigur de aceeași atitudine pe viitor și totodată fac apel și la ceilalți oameni care dețin firme să se alăture acestei inițiative de a ajuta în aceste momente grele pentru români.” ne-a declarat omul de afaceri piteștean care a dorit să își păstreze anonimatul.

LASA UN RASPUNS