O studentă din Argeș s-a întors din China! Autoritățile argeșene, despre infecția cu coronavirus

0
1061

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a decis să declanşeze alertă la nivel global în ceea ce priveşte coronavirusul din China. Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) defineşte drept “urgenţă de sănătate publică de interes internaţional” un”eveniment extraordinar” care este “grav, neobişnuit şi neaşteptat”.

Șefa Direcției de Sănătate Publică Argeș, Sorina Honțaru, a declarat că, după grupul din  Mioveni care s-a întors zilele trecute din China, o altă persoană, studentă, din Colibași, este sub monitorizare după ce s-a întors din China, ieri, 30 ianuarie. ”Starea de sănătate a studentei, cum de altfel și a grupului, tot din Mioveni, care s-a întors recent din China, este una bună. Cu toții se află sub monitorizare. Să sperăm că în continuare starea de sănătate a acestora rămâne una bună.”, a declarat Sorina Honțaru.

Conform celui mai recent bilanţ anunţat de autorităţile chineze, pe teritoriul Chinei se înregistrează 171 de decese generate de coronavirus şi 8.137 de cazuri confirmate. Virusul s-a extins în cel puţin alte 18 ţări, unde au fost semnalate cazuri de transmitere de la om la om.

CITEȘTE ȘI: Autoritățile medicale argeșene sunt în ALERTĂ! Virusul din China se extinde. ”Noi suntem în stare de alertă!”

LASA UN RASPUNS