Mircea Drăghici lămurește lucrurile: ”NU A FOST NICIODATĂ în proprietatea mea și nu este!”

0
358

Trezorierul PSD, Mircea Drăghici, a transmis printr-o postare pe Facebook că mașina Mercedes GLE a fost achiziționată de partid din fonduri private, dar și că a cumpărat-o la același preț, în tranșe, respingând astfel acuzațiile de delapidare formulate de DNA. De asemenea, deputatul lămurește și care este de fapt situația cu imobilul din Pipera, spunând clar că nu a fost niciodată în proprietatea sa și nici la acest moment nu îi aparține.

Iată întreaga postare făcută pe pagina personală de Facebook de către deputatul de Argeș Mircea Drăghici, trezorier PSD și șef de campanie al Partidului Social Democrat:

”Mașina Mercedes GLE achiziționată second-hand de PSD din FONDURI PRIVATE (nu din subvenție) nu a mai servit scopului inițial pentru care a fost cumpărată. Singurul “pedepsit” pentru a o cumpăra la ACELAȘI PREȚ a fost subsemnatul. Nefiind pregătit pentru o asemenea achiziție, plata a fost făcută în mai multe tranșe, contravaloarea fiind achitată integral. Legea permite pe deplin acest lucru, nu înțeleg care e delapidarea! E o enormă absurditate!
În ceea ce privește imobilul din Pipera, acesta nu a fost niciodată în proprietatea mea și nu este! Acolo s-au desfășurat activități ale departamentului PSD online și cazări temporare pentru cei care au deservit acest proiect. Dacă imobilul este al meu, așa cum repetă unii cu îndârjire în spațiul public, atunci de ce noi locuim cu chirie într-un bloc din București la ultimul etaj?”. 

LASA UN RASPUNS