Mircea Drăghici, deputat de Argeș: ”Se împlinesc 3 ani de când 500.000 de membri PSD au făcut istorie”

0
802

Astăzi, 11 octombrie 2018, se împlinesc 3 ani de când 500.000 de membri PSD au făcut istorie, anunță secretarul Camerei Deputaților Mircea Drăghici, deputat PSD de Argeș.  Acesta și-a propus să scoată în evidență momentul în care social democrații au scris istorie, trecând ”trei ani de când PSD și-a dovedit că este cel mai puternic partid din România. A fost momentul în care PSD a ajuns să-și conștientizeze propria forță. Această dată ar trebui să ne aducă aminte cine suntem și ce putem face împreună.”.

PSD a avut de-a lungul timpului parte de tensiuni, eșecuri, erori, dar toate acestea au dus la o evoluție indiscutabilă a partidului. Ordinea politică înseamnă dezvoltare, iar Partidul Social Democrat a evoluat odată cu societatea românească. Cine spune că acesta ar putea fi momentul în care PSD se va rupe, se înșală.
În acest moment PSD are un lider ales în urmă cu trei ani de o majoritate incontestabilă. Această alegere a fost rezultatul unei evoluții naturale, neforțate. Liviu Dragnea, când a fost ales președinte al PSD, nu era un om nou în partid, ci a venit din spate cu o experiență vastă, greu încercată în competițiile electorale, de care partidul a avut și are nevoie.

Am mai spus acest lucru, dar simt nevoia să îl subliniez. Cel care a stat în hala motoarelor cu salopeta plină de ulei ars a fost Liviu Dragnea! Eforturile adversarilor, din interior sau din exterior, de a distruge ceea ce a construit social-democrația până în acest moment, încercările de a compromite o evoluție evidentă, scot la suprafață impotența politică a acestora și o vizibilă criză de identitate!”, a declarat deputatul de Argeș.

LASA UN RASPUNS