Microbuz nepoluant, la Bradu!

0
492

Microbuz nepoluant, la Bradu! A fost efectuata receptia unui microbuz nepoluant achiziționat prin Planul Național de Redesare și Reziliență al României (P.N.R.R), iar anuntul a fost facut de catre primarul comunei Bradu, Dan Stroe, acesta anuntand totodata ca vor continua investitiile de acest gen, pentru a oferi generatiilor tinere un mediu sigur si curat pentru dezvoltarea lor.

Achiziția a fost efectuată prin P.N.R.R C10 – Fondul local – “Înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public (achiziția de vehicule nepoluante)” având la bază contractul de finanțare Nr.134676/28.11.2022.
Valoarea totală a finanțării nerambursabile este de 1.230.675,00 lei, la care se adaugă TVA în valoare de 233.828,25 lei.
Menționez faptul că în costul de achiziție al microbuzului nepoluant este inclus și costul unei stații de reîncărcare lentă, conform Ghidului specific.
Pentru locuitorii comunei Bradu, acesta este doar un pas efectuat în direcția sustenabilițății și a dezvoltării durabile, însă protejarea mediului înconjurător și a resurselor naturale trebuie să devină prioritare pentru fiecare dintre noi!“, a declarat primarul comunei Bradu, Dan Stroe.

LASA UN RASPUNS