Măsură luată pentru reînnoirea contractelor de furnizare a gazelor. Află care sunt persoanele vizate

0
430

La sediile furnizorului de gaze naturale din Câmpulung şi Curtea de Argeş se înfiinţează două puncte de primire a contractelor, pentru a se evita astfel deplasarea localnicilor în Piteşti, ne informează prefectul de Argeş Cristian Soare, acest lucru stabilindu-se după ce primarii celor două localităţi au expus problema în cadrul Colegiului Prefectural de luna trecută.

Edilii celor două localităţi au semnalat o problemă cu care se confruntă cetăţenii din zona de nord a judeţului. Aceştia au primit o dată cu facturile pentru gazele naturale şi înştiinţări conform cărora au obligaţia să reînnoiască contractele de furnizare a gazelor.

Pentru reînnoirea contractelor era nevoie ca aceştia să se deplaseze la Piteşti la sediul societăţii, pentru procurarea formularelor şi semnarea contractelor. Pentru rezolvarea problemei însă, s-a hotărât împreună cu conducerea GDF Suez şi cu primarii de la Câmpulung şi Curtea de Argeş să se înfiinţeze la sediile furnizorului de gaze naturale din cele două localităţi, două puncte de primire a contractelor. Contractele în alb urmează să fie ridicate de la compartimentul relaţii cu publicul, astfel încât cetăţenii din cele două zone de nord ale judeţului să evite deplasarea la Piteşti.

LASA UN RASPUNS