Liberalii și-au prezentat candidații pentru Primăria municipiului Pitești. Competiție internă

0
565

Competiția internă pentru primăria municipiului Pitești a început. Partidul Național Liberal Argeș i-a prezentat pe cei pe care îi va măsura printre locuitorii Piteștiului pentru a vedea cine este cel mai potrivit să candideze din partea PNL Argeș pentru primăria municipiului Pitești. Nume importante și chiar cu notorietate, însă rămâne de văzut cum îi vor convinge pe piteșteni că sunt potriviți să intre în această cursă electorală. Prezenți în conferința de presă a partidului, aceștia au spus, printre altele, și care ar fi primul lucru pe care l-ar realiza dacă ar ajunge pe funcția de primar, în Pitești. Pentru o primă impresie, vă invităm să urmăriți declarațiile celor trei prezenți la conferința liberalilor.

Notarul Ana Stan: ”Eu vă asigur că aici, la această masă, se află viitorul primar al Piteștiului, așa că uitați-vă bine la noi!” (vezi întreaga DECLARAȚIE VIDEO mai jos)

Doctorul Tiberiu Irimia: ”Este nevoie de elaborarea unui Plan Urbanistic General al orașului, stoparea dezvoltării haotice, crearea unei imagini de viitor care se va putea pune în practică în următorii zece ani, în general de valabilitatea unui Plan Urbanistic General, făcut de o firmă de profesioniști de excepție.”

Omul de afaceri Mihai Coteț: ”Numai într-o echipă bine închegată putem câștiga Primăria Pitești.”

LASA UN RASPUNS