La Topoloveni, Festivalul-concurs ”Tita Bărbulescu”, la cea de-a VI-a editie!

0
350

La Topoloveni, Festivalul-concurs național al cântecului popular romanesc ”Tita Bărbulescu”, la cea de-a VI-a editie.

În perioada 15-16 aprilie 2022, începând cu orele 18.00, în orașul Topoloveni va avea loc Festivalul-concurs național al cântecului popular românesc ”Tita Bărbulescu”, editia a VI-a, la Casa de Cultură ”Preot Ion Ionescu” din Topoloveni.

Manifestarea este organizată de către Primăria și Consiliul Local Topoloveni, Casa de Cultură ”Pr. Ion Ionescu„ Topoloveni, în parteneriat cu Centrul Județean de Cultură și Arte Argeș.

Festivalul cuprinde un concurs de interpretare la care s-au înscris 37 de soliști vocali din 17 județe ale țării, festivitate de premiere și recitaluri extraordionare, susținute de consacrați ai genului precum: Ștefania Rareș, Georgeta Chițoran, Alexandra Neagoe, Mihaela Chirițescu Jugaru, Cristina Voicu, Georgiana Gavrilă, George Mărgineanu, Ion Ghițulescu, Polina Gheorghe, Grupul vocal ”Haiducii Vlădicii” și mulți alți artiști.

Acompaniamentul este asigurat de către Orchestra de Muzică Populară „ Doina Argeșului”, dirijor Cătălin Iancu. Evenimentul va fi prezentat de Georgel Nuică. Festivalul va fi preluat de Etno Tv. Intrarea este liberă.

LASA UN RASPUNS