Încă o PREMIERA la Cinematograful “București” din Pitesti!

0
227

Încă o premieră la Cinematograful București! Sâmbătă, 15 ianuarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi proiectat în premieră filmul „Titane”, cu Vincent Lindon, AgatheRousselle, GaranceMarillier și Lais Salameho în rolurile principale, în regia lui Julia Ducournau.
În urma unei serii de crime misterioase, un părinte îşi regăseşte fiul dispărut cu zece ani în urmă. Filmul a avut premiera în România în data de 3 decembrie 2021. Prețul unui bilet la acest film este de 8 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.

Duminică, 16 ianuarie 2022, de la ora 18.00, la Cinematograful de artă „București” va fi reproiectat filmul „Pup-o, mă!”. Regia îi aparține Cameliei Popa, în rolurile principale fiind Constantin Cotimanis, Cosmin Seleși, Cătălina Grama și Alexandru Pop.
Uită de flori, bomboane, cadouri scumpe sau orice efort de a cuceri persoana iubită. Dacă ți-a picat cu tronc, du-o de Ziua Lânii în comuna Rachitele și pup-o, mă! Se spune că rămâne a ta pe viață și veți duce un trai îmbelșugat și lipsit de griji. Asta este premise unei comedii de situație în care urmărim trei ciobani déjà trecuți de vârsta însurătorii, dar care în nici un an de Ziua Lânii n-au avut prilejul să coboare de la stână în sat, să pupe și ei o mândră. Ținuți din scurt de un baci obsedat de avere, ei își petrec această zi cu oile și câinele Bobiță. Când își pierd orice urmă de speranță, două „zâne” de la capital își proptesc mașina în gardul stânii lor. Nu trebuie decât să le pupe, dar e complicat… Apare și-un strigoi, apare și-o pușcă, dispare o mașină… E complicat, dar băieții sunt hotărâți.
Prețul unui bilet este de 6 lei, cu reduceri de 50% pentru studenți și pensionari și de 75% pentru elevi.
Reamintim că, pe durata filmelor, spectatorii vor purta obligatoriu mască de protecție.

LASA UN RASPUNS