Guvernul Romaniei si premierul vor folosi un singur brand, Dacia!

0
238

Guvernul Romaniei si premierul vor folosi un singur brand, Dacia. Premierul Marcel Ciolacu a fost miercuri, 7 februarie, la Uzina Dacia din Mioveni, insotit de ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, deputat PSD de Arges, acolo fiind asteptat de o delegatie reprezentata de principalii factori de decizie din Arges, printre acestia numarandu-se presedintele Consiliului Juidetean Arges, Ion Minzina, si primarul municipiului Pitesti, Cristian Gentea.

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat că maşina sa, ca prim-ministru, din acest moment va fi Dacia Duster, pentru că, aşa cum în Franţa maşina guvernului şi a autorităţilor este Renault, în România maşina autorităţilor şi a premierului trebuie să fie Duster.
“Am făcut un drive test cu noul model de Duster. Cum ar fi spus fiul meu acum câțiva ani: este bestială! Şi o să profit de această ocazie să fac un anunț foarte clar: din acest moment Guvernul României şi prim-ministrul al României va folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Mașina mea, ca prim- ministru, din acest moment va fi Dacia Duster. Cred că așa este corect în orice stat democratic și în orice economie. Cum în Franța mașina guvernului și mașina autorităților este Renault, în România mașina autorităților și a prim-ministrului trebuie să fie Duster. Am avut o mare plăcere să aflu că tot designul, toată concepția de la tot sistemul electronic, sunt toate creația unor români”, a declarat Marcel Ciolacu, premierul României.
“L-am însoțit astăzi pe premierul Marcel Ciolacu la Uzina Dacia din Mioveni.
Dacia continuă să ne surprindă plăcut, iar noul Duster pe care l-am testat astăzi este cel mai bun exemplu în acest sens.”, a declarat ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu.
Am rămas impresionat de linia de producție, iar realizările obținute la nivel mondial de acest brand al județului nostru reprezintă o mare mândrie! Vorbim despre performanță, dezvoltare, locuri de muncă, dar și un adevărat exemplu în domeniu!“, a declarat primarul municipiului Pitesti, Cristian Gentea.

LASA UN RASPUNS