Galerie FOTO. Vedeta Florentina Opriș, ”Cadou pentru studente de Ziua Femeii”! A făcut SENZAȚIE

0
1612

Frumoasa vedetă de televiziune Florentina Opriș a fost prezentă la Universitatea din Pitești pentru a le vorbi studenților de la Jurnalism despre dietă, sănătate, frumusețe, dar le-a împărtășit, totodată, și despre experiențele personale, experiențe care au contat pentru a deveni cine este astăzi.

”Fac de la 9 ani sport de performanță. Așa am considerat eu că sportul mi se potrivește cel mai tare. Nu a fost ușor, însă asta m-a călit. Fiecare dintre noi am fost lăsați cu o misiune pe pământ. Mi-am dat seama, după mai mulți ani, că m-am înregimentat. Dimineața la 6 jumătate mă trezeam, mergeam la antrenament, apoi la școala, din nou la antrenamente și tot așa până seara. De la 9 până la 20 de ani. După ce nu am mai făcut sport de performanță, nu am mai fost punctuală niciodată, am purtat tocuri cu fiecare ocazie, am imbrăcat doar rochie, nu am mai vrut pantaloni, pentru că sufeream că nu pot purta tocuri, eu mergând mereu la antrenamente.”, și-a început povestea Florentina Opriș, vedeta care s-a arătat în fața studenților o persoană extrem de optimistă, cu încredere în ea, cu o atitudine pozitivă, transmițând totodată studenților că este foarte importantă atitudinea, de cele maii multe ori de aici pornind totul.

Vedeta a venit îmbrăcată într-o rochie de un roșu aprins, extrem de sexy, arătând că ține cont de sfaturile pe care le ofera celor din jur, aceasta vorbind frecvent despre sănătate, dietă și frumusețe, afișând astfel un corp perfect.

LASA UN RASPUNS