Gabriel Bratu a trecut la ALDE! A fost numit secretar de stat. Ce DECLARĂ fostul șef al ISJ Argeș

0
2111

Gabriel Bratu, numit președinte cu rang de secretar de stat al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România, susținut de ALDE. Acesta este membru al ALDE Argeș, după ce cel mai recent partid cu care a cochetat a fost PSD Argeș. Vă reamintim că Gabriel Bratu a fost vreme bună inspector general al Inspectoratului Școlar Județean Argeș.

Decizia nr. 70/2019 privind numirea domnului Ion Gabriel Bratu în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România, a fost semnată de către premierul României, Viorica Dăncilă: ”În temeiul art. 19 din Legea nr. 90/2001 privind organizarea și funcționarea Guvernului României și a ministerelor, cu modificările și completările ulterioare, și al art. 4 alin. (1) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 59/2018 privind înființarea, organizarea și funcționarea Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România, aprobată cu modificări prin Legea nr. 338/2018, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Ion Gabriel Bratu se numește în funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România.”.

Prezent vineri în conferința de presă a ALDE Argeș, Gabriel Bratu a vorbit despre numirea sa în funcția de președinte cu rang de secretar de stat al Autorității Naționale pentru Formare Profesională Inițială în Sistem Dual din România (vezi VIDEO).

De asemenea, acesta a comentat și vizavi de trecerea sa în barca ALDE, spunând chiar că a fost felicitat de unii social democrați, foști colegi de partid, încă de joi, de la numirea sa pe funcție, susținut de ALDE. (vezi VIDEO).

LASA UN RASPUNS