(foto-video) Dragnea, primit la Topoloveni cu brânză de oaie și roșii produse în Argeș!

0
1255

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a venit vineri la Argeș, însoțit de ministrul Agriculturii, Petre Daea. Pe lângă discuțiile avute la Casa de Cultură din Topoloveni cu primarii argeșeni, alături de edilul Gheorghiță Boțârcă, Dragnea a mers la un beneficiar al Programului de Susținere Tomate, 2019, din Topoloveni, Tița Loredana.

Președintele social democraților a intrat în sere, a gustat din roșiile produse la Argeș, dar și din brânza de oaie cu care a fost întâmpinat de familia primitoare de la Topoloveni. Acesta a cerut detalii vizavi de soiul roșiilor și de procedurile de producere a culturii, însă a oferit și informații cu privire la subvențiile ce vor continua în acest domeniu și care se vor extinde la alte legume în perioada următoare. Beneficiarul din Topoloveni are solarii pe o întindere de 1600 mp. ”O să extindem programul și o să aveți posibilitatea să încălziți prin sol, majoritatea spun că e cea mai bună variantă, o să alocăm bani pentru centrale termice. De asemenea, vom extinde programul și pentru ardei gras, ardei iute, ardei capia, gogoșari”, i-a spus Liviu Dragnea producătorului argeșean (video).

Sunt oameni care vor să muncească, care nu vor să țină curtea goală, care câștigă. Am vorbit cu capul familiei și principala lui preocupare nu este neapărat ce sumă câștigă, ci că vrea să muncească. O să găsim o soluție până la urmă și cu forța de muncă, pentru că prin toate zonele pe unde am fost există această problemă, nu prea ai există dorință de muncă din partea unora. (…)Vom acorda facilități bancare substanțiale celor care vor să își facă și alte solarii cum este și familia de aici, din Topoloveni, care poate vor să extindă suprafața de solarii și îi ajutăm cu facilități bancare astfel încât să nu simtă un efort prea mare financiar.”, a declarat Liviu Dragnea în Argeș.

LASA UN RASPUNS