(foto-video) Ce i-a propus lui Liviu Dragnea o TÂNĂRĂ DE SUCCES din Topoloveni! Cum a reacționat președintele PSD

0
1194

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a venit vineri la Argeș, însoțit de ministrul Agriculturii, Petre Daea. La Casa de Cultură din Topoloveni acesta a fost primit în aplauze de primari, dar și de simpatizanți social democrați.

Gheorghiță Boțârcă: ”Am reușit pentru prima dată, într-o țară, un adevărat șantier”

Gazda întâlnirii a fost primarul Topoloveniului, Gheorghiță Boțârcă. ”Ce va însemna această întâlnire de la Topoloveni, vom vedea, vom vedea pe data de 26 mai când ne vom prezenta la urne. Pentru unii, noi suntem hoți, da, suntem hoții care ne-am apucat să mărim salariile, să plătim din urmă debitele altora, am apucat să deschidem din nou spitalele.”, a declarat edilul local pe scena Casei de Cultură Topoloveni, un primar cu peste 30 de ani de administrație. ”Prin Programul Național de Dezvoltare Locală pe care l-ați lansat am reușit pentru prima dată, într-o țară, un adevărat șantier. Nu este o localitate prin care trecem să nu fie deschis cel puțin un șantier. Este o mândrie pentru noi, pentru autoritățile locale, și pentru locuitorii noștri.”, a mai spus Gheorghiță Boțârcă (declarația integrală – video).

”Eu îmi iubesc țara, iar PSD își iubește țara și susține tineretul”

Pe scena Case de Cultură din Topoloveni a urcat și o tânără, fostă elevă a Liceului Ion Mihalache din Topoloveni, președinta consiliului elevilor din același oraș și vicepreședinte la nivel de județ. O elevă cu rezultate excepționale la învățătură, acum studentă la biologie, în Capitală. Aceasta a vorbit în câteva cuvinte de ce consideră că tinerii ar trebui să fie alături de social democrați la alegerile din 26 mai și de asemenea de ce alege să pună ștampila pe PSD săptămâna viitoare. ”Una dintre facilitățile pe care PSD ni le-a oferit, nouă tinerilor, transportul gratuit. De asemenea, bursele au crescut. În ceea ce privește locurile de muncă, pe specialitatea mea, nu există săptămână să nu aud de un job nou care este și bine plătit, pentru că s-au majorat salariile. (…) De ce cred eu că trebuie să votăm PSD? Eu îmi iubesc țara, iar PSD își iubește țara și susține tineretul, iar noi suntem viitorul!”, a declarat studenta. 

De asemenea, tânăra a venit și cu o propunere către Liviu Dragnea, care a și fost îmbrățișată de președintele Camerei Deputaților. Și anume, aceasta a solicitat reducere de 50% pentru transportul aerian, în interiorul țării, având în vedere că au loc deoseori schimburi de experiență între unitățile de învățământ din țară (video).

LASA UN RASPUNS