EXCLUSIV! Teatrul Davila din Piteşti, invitat tocmai în Casablanca

0
404

Sevastian Tudor, directorul Teatrului Alexandru Davila din Piteşti îşi doreşte ca trupa de actori care joacă în „Gaiţele” să fie acceptată pentru Festivalul de Comedie de la Bucureşti.

A depus dosarul de participare, iar acum rămâne de văzut dacă spectacolul va întruni regulile de participare. Tot anul acesta, actorii piteşteni vor merge la Vraţa, pentru a participa la festivalul de acolo, în luna mai.

Deşi în fiecare an Teatrul Davila este invitat să participe la un festival din Casablanca, din lipsa banilor acesta nu a reuşit să onoreze invitaţia. Ei bine anul acesta directorul Sevastian Tudor intenţionează să găsească soluţii pentru ca Piteştiul să se facă auzit şi acolo, cu piesa „O mireasă de împrumut”.

Deşi cazarea şi masa va fi asigurată de organizatori, rămâne de plătit transportul, de circa 300 de milioane lei vechi, deoarece doar pentru o persoană suma s-ar ridica în jurul cifrei de 300 de dolari. Se caută sponsorizări. În caz contrar, Teatrul Alexandru Davila din Piteşti se va alege cu încă o ivitaţie neonorată din pricina lipsei banilor.

LASA UN RASPUNS