Este convins 100% că autostrada Sibiu-Piteşti se va face până în 2020. Prefectul vrea să taie panglica!

0
383
Prefectul Cristian Soare este sigur că autostrada Sibiu – Piteşti se va construi. Când vor fi începute lucrările? Nu ştie să răspunde, însă cu siguranţă până în 2020, după cum chiar acesta a întărit la conferinţa de presă pe care a susţinut-o cu câteva ore în urmă.
„Mă bucur că miniştrii Şova şi Dragnea au declarat că Guvernul României are în continuare ca obiectiv realizarea acestei investiţii pe tronsonul Piteşti-Sibiu.
Pentru susţinerea şi argumentarea acestei investiţii vă informez că la nivelul Ministerului Transporturilor, cu finanţare POS Trans- Programul Operaţional Sectorial Transport, a fost finanţată realizarea Masterplan-ului general de transport pe termen scurt, mediu şi lung, respectiv pentru perioada 2014-2020. “Acest document prezintă o descriere a proiectelor de infrastructură propuse a fi realizate până la nivelul anului 2020, atât pe transportul rutier, feroviar, aerian cât şi navigal.”, a explicat prefectul Cristian Soare, arătându-se optimist în ceea ce priveşte realizarea tronsonului Sibiu-Piteşti.
Masterplan-ul cuprinde ca investiţie prioritară realizarea acestui tronson din Coridorul IV PanEuropean. Mai în glumă, mai în serios, prefectul a spus că doreşte să prindă tăierea panglicii până la finele mandatului său: „Foarte clar se va face. Cred că o să prind în 2016 să tai panglica. Glumesc, sunt paşi de făcut, nu e chiar aşa uşor. Oricum, voi lăsa viitorului prefect această plăcere. Cert este că se va face până în 2020”.
Sursa pozei: Gandul.info

LASA UN RASPUNS