Emotii, entuziasm si bucurie! Catalin Gherzan: Scolile și grădinițele Lexford Castel pornesc cu dreptul în anul școlar 2023-2024

0
404

Inceput de an scolar cu emotii, entuziasm si bucurie la unitate de invatamant privat Lexford Castel. A sunat din nou clopotelul, iar in curtea scolii s-au adunat parintii, elevii si profesorii pentru festivitatea de deschidere a anului scolar. Nu au lipsit emoțiile primei zile de școală, bucuria revederii cu colegii și dascălii, entuziasmul și urările de bine. Ca de fiecare data, le-a fost alaturi si Catalin Gherzan, managerul Lexford Castel (foto interior), care a simtit alaturi de acestia emotia revederii. “La începutul noului an școlar le dorim tuturor elevilor un an plin de reuşite şi de învăţături bune!“, a fost mesajul transmis de Catalin Gherzan, acesta fiind cel care a pus bazele unitatii de invatamant privat in urma cu circa 17 ani, ajungand in anul scolar 2023 – 2024 sa ofere pentru peste 120 de elevi la scoala si circa 70 de copii la gradinite o educatie la standarede europene.

Cu o vechime de 17 ani în educație, școlile și grădinițele Lexford Castel pornesc cu dreptul în anul școlar 2023-2024. Cu un număr de peste 120 de elevi la școală și aproximativ 70 de copiii la grădiniță, în clase și grupe ce pot avea maxim 12 copii, pentru o eficiență mărită a înțelegerii materiei ce este predată cu drag de educatori, învățător și profesori profesioniști și empatici cu copiii, LEXFORD pornește la drum! În săli de clasă utilate la standarde europene, în parteneriat cu școli europene de prestigiu, LEXFORD vă așteaptă pentru un nou drum către viitor! Stiloul sau lopata…profesioniști cu perspective diferite!“, a transmis Catalin Gherzan.

LASA UN RASPUNS