Dosar ajuns in instanta, dupa ce un minor a agresat un alt copil, intr-un parc!

0
226

Dosarul penal înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, dupa ce politistii au terminat cercetarile intr-un caz in care un minor in varsta de 15 ani a agresat un alt minor in varsta de 14 ani, in timp ce se aflau intr-un parc. De asemenea, cel in cauza ar fi adresat amenințări, cu scopul de a determina persoana vătămată să nu povestească cele întâmplate și să nu anunțe organele de poliție.

În ziua de 25 ianuarie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 07 decembrie 2022, în jurul orei 17:30, un minor de 15 ani ar fi agresat un alt minor, de 14 ani, în timp ce se aflau într-un parc, provocând leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 1-2 zile de îngrijiri medicale. De asemenea, cel în cauză ar fi adresat amenințări, cu scopul de a determina persoana vătămată să nu povestească cele întâmplate și să nu anunțe organele de poliție.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.“, ne-a transmis Inspectoratul Judetean de Politie Arges.

LASA UN RASPUNS