Distincția “Performanță și succes în administrația publică” pentru primarul Mioveniului

0
1008

Primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a primit distincția “Performanță și succes în administrația publică”. În perioada 24-26 martie 2019, iar Mioveniul a fost reprezentat de primarul Ion Georgescu la Gala „A.O.R. – 25 de ani de activitate”, eveniment organizat, în capitală, de către Asociaţia Oraşelor din România. Manifestarea a reunit primari şi alţi participanţi din oraşele din întreaga ţară şi principalii parteneri de dialog din cadrul ministerelor şi comisiilor parlamentare, conform “Programului Adunării Generale AOR 2019”.

”Gala “AOR – 25 de ani”, organizată cu prilejul aniversării a unui sfert de secol de existență a Asociației Orașelor din România a fost găzduită de Teatrul Național București “I.L. Caragiale”. La eveniment au fost prezenţi președintele României, ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Daniel Suciu, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, Marius Budăi, preşedintele Curţii de Conturi, Mihai Busuioc, numeroși parlamentari și reprezentanți ai ministerelor și agențiilor guvernamentale, care au dorit să-și arate aprecierea față de eforturile pe care AOR le depune constant, de 25 de ani, la întărirea administraţiei publice locale, precum şi la îmbunătăţirea actului administrativ, în general.
În cadrul acestei Gale Aniversare, membrii fondatori ai A.O.R., cei mai importanți parteneri ai asociației, precum și personalități din viața publică sau politică, au primit distincții pentru implicarea și susținerea de care au dat dovadă.
M-am bucurat enorm și apreciez distincția primită din partea colegilor din A.O.R., la fel și doamna Simona Bucura Oprescu – ca secretar al Comisiei pentru administratie publică și amenajarea teritoriului din Camerei Deputaților.”, a transmis primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

LASA UN RASPUNS