Deputatul de Arges Simona Bucura Oprescu: “Germania este cel mai important partener comercial al României și al treilea investitor în economia românească”

0
153

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD și al Camerei Deputaţilor, s-a întâlnit astăzi cu Bodo Ramelow, președintele Consiliului Federal (Bundesrat) al R. F. Germania, prim-ministrul landului Turingi. La intalnire a participat si deputatul PSD de Arges Simona Bucura Oprescu, presedintele Comisiei de administratie din Camera Deputatilor.

Alături de alți colegi din Parlament am participat la această întâlnire unde a fost prezent și domnul dr. Peer Gebauer, ambasador al R.F. Germania la București.
Vizita delegației germane vine în continuarea și consolidarea unei agende de contacte bilaterale dense în plan parlamentar între părțile română și germană.
Germania este cel mai important partener comercial al României și al treilea investitor în economia românească.
Avem întreaga deschidere de a continua și pe viitor acest parcurs ascendent al relațiilor bilaterale, convinși fiind de contribuția valoroasă a diplomației parlamentare în susținerea proiectelor de interes comun.
Menționez că anul acesta este unul aniversar – se împlinesc 30 de ani de la semnarea Tratatului dintre România și Germania privind cooperarea prietenească și parteneriatul în Europa.“, a transmis Bucura Oprescu.

LASA UN RASPUNS