Dăncilă a declarat la Mioveni! Va face PLÂNGERE PENALĂ. Declarația VIDEO

0
452

Dupa ce Victor Ponta, liderul Pro România, a declarat că “o să chem mascaţii să o scoatem din Guvern” dacă aceasta va refuza să plece din funcţie, premierul Viorica Dăncilă a declarat la Mioveni, în vizita pe care a avut-o joi, 5 septembrie, la noul Spital Mioveni, că va depune o plângere penală împotriva acestuia.

Afirmaţiile dumnealui mi se par foarte periculoase. Atunci când vorbeşti de premierul României şi spui că trebuie luat cu mascaţii, eu cred că acest lucru este un lucru foarte periculos pentru că, în primul rând, aduce un prejudiciu atât în plan intern, cât şi în plan extern. Şi cred că sunt oameni care se joacă cu cuvintele, se joacă cu aceste afirmaţii şi toate aceste lucruri afectează imaginea României. O să depun plângere penală împotriva domnului Ponta şi fac un apel la dumnealui să aducă dovezi care să susţină cele afirmate.” (vezi VIDEO), a precizat Viorica Dăncilă.

De asemenea, prim-ministrul României a ţinut să sublinieze ca orice atac la şeful Guvernului este un atac la siguranţa naţională. Vă reamintim că Victor Ponta declarase, întrebat despre faptul că Viorica Dăncilă refuză să plece din funcţia de premier, că: „Atunci o să chem mascaţii să o scoatem din Guvern, ce putem să facem altceva? Ar fi al doilea preşedinte al PSD care pleacă cu mascaţii.”.

LASA UN RASPUNS