CUTREMURATOR! Milionarul a fost gasit mort in avion! Anchetat de DNA, fugise din tara! Dosarul “Mita la CFR”

1
770

Costel Comana, milionar român şi unul dintre cei mai importanţi oamenii de afaceri din lumea transportului feroviar, a fost găsit mort în toaleta unui avion, în Costa Rica. Argeseanul Costel Comana, unul dintre asociaţii companiei Regiotrans, era acuzat de DNA pentru fapte de corupţie, între care dare de mită şi subvenţii pentru compania pe care o controla. Costel Comana plecase din Columbia spre Costa Rica. Autorităţile de pe Aeroportul Internaţional Juan Santamaria au confirmat moartea românului.

Potrivit companiei columbiene Avianca, cea care deţine avionul, românul călătorea împreună cu o femeie de 35 de ani, tot româncă. Aceasta le-a spus forţelor de ordine că bărbatul a fost vizibil nervos pe tot parcursul zborului şi că s-a dus de mai multe ori la baie. La un moment dat, femeia a adormit, iar când s-a trezit, cu 5 minute înainte de aterizare, a remarcat că românul nu era pe scaun. S-a dus să îl caute la baie şi când a văzut că nu îi răspunde, a cerut ajutorul însoţitoarelor de bord. Acestea au descuiat uşa şi au găsit trupul neînsufleţit al românului. Poliţia din Costa Rica a demarat o anchetă. Potrivit autorităţilor străine, milionarul Costel Comana s-a spânzurat cu şireturile de la pantofi, iar în stomacul său au fost găsite droguri.

În timp ce Iorgu Ganea, partenerul de afaceri ai milionarului decedat, fusese arestat pentru 30 de zile în cazul subvențiilor care au îmbogățit compania Regiotrans, transportator privat de călători pe calea ferată, Costel Comana fugise din ţară.

LASA UN RASPUNS