Cursuri gratuite de limbă chineză și…persană, la Universitatea din Pitești

0
2744

Universitatea din Pitești organizează și în acest an academic cursuri gratuite de limba chineză pentru cadrele didactice și studenții UPIT, conform protocolului încheiat cu Biroul Consiliului Internațional pentru Limba Chineză din cadrul Ambasadei Chinei la București. Încă din anul 2013, Universitatea din Pitești beneficiază de prezența lectorilor de limba chineză care predau, pe bază de voluntariat, cursuri de limbă și civilizație chineză.
De asemenea, în acest an Universitatea din Pitești, prin biroul de Relații Internaționale aflat în subordinea Prorectorului pentru Relații Internaționale, Emanuel Soare, lansează în premieră pentru o universitate din România cursuri gratuite de limba persană pentru studenți și cadre didactice.

”Interesul pentru organizarea cursurilor de limba persană la UPIT vine în contextul obținerii, în anul 2017, de către Universitatea din Pitești, a unei finanțări europene pentru mobilități ale cadrelor didactice și ale studenților la universități din Iran.”, au transmis reprezentanții UPIT.

LASA UN RASPUNS