Compania Roweb sponsorizează Universitatea din Pitesti prin dotarea unui laborator

0
1758

Pentru a ajuta studenții de la Facultatea de Informatică din cadrul UPIT să-și pună în practică cunostintele teoretice dobândite la cursuri, compania piteșteană Roweb a donat Universității 14 calculatoare pentru dotarea unui nou laborator.

E încă un pas în colaborarea continuă pe care o avem cu mediul academic local și un nou demers prin care ne dorim să facilităm accesul tinerilor din Pitești la oportunități prin care să-și dezvolte potențialul în crearea de software și să-și crească pregătirea pentru piață de IT în care vor lucra o dată ce vor absolvi”, spune Viorel Costea, CEO-ul Roweb.

Roweb este o companie de software piteșteană fondată de foști student ai Facultății de Informatică din cadrul Universității Pitești și încă din primii ani de la înființare, compania a atras tineri studenți și absolvenți talentați, care s-au bucurat de apariția unei firme care le permitea să-și urmeze pasiunea pentru programare fără să fie nevoie să părăsească Pitestiul în favoarea unui centru de software mai mare din țară.

Timp de zece ani, colaborarea dintre Roweb și UPIT a adus beneficii comunității universitare locale și a ajutat multe tinere talente să aibă mai ușor acces la o carieră ca programatori, prin workshop-uri gratuite de Android, Html și PHP, precum și stagii de vară de care au beneficiat sute de studenți.

Roweb este o companie de software înființată în 2004, ce a ajuns în prezent la 75 de angajați și 4 centre de dezvoltare și se află în continuare în expansiune. Roweb dezvoltă aplicații web, mobile, enterprise, portaluri online, CMS-uri complexe, soluții CRM, e-commerce sau bazate pe IOT și servicii cloud. De asemenea, oferă servicii de design grafic și UX și ajută companiile să se promoveze online.

Roweb Headquarter
Roweb Headquarter

LASA UN RASPUNS