Chiar el frământă cozonacul! Artistul Sebi David, pregătiri intense pentru masa de Paști!

0
670

Pentru el este un colț de rai. Acolo se simte cel mai bine. Sebi David petrece Paștele acasă, iar săptămâna aceasta participă cu drag la pregătiri, pentru că bucatele tradiționale sunt nelipsite de pe masă de Paști. ”Chiar dacă îmi este greu că nu sunt printre dumneavoastră cum eram obișnuit, chiar dacă nu pot merge la Sfânta Biserică, încerc să mă adaptez și împreună cu familia mea să avem un Paște luminat. Și, după cum știți, în ultima perioadă mi-am descoperit o nouă pasiune, aceea de a găti. Acum, datorită evenimentelor neprevăzute și restrictive, când toate evenimentele s-au anulat, am mai mult timp să pun totul la punct și să pregătesc bucate tradiționale. Așa cum eu am trăit și am fost crescut, în săptămâna Mare începem pregătirile și înainte îi dăm pascăi care este nelipsită la noi pe masa de Paște. Facem cozonaci că doar știți că mă pricep de minune eu îi frământ așa cum m-a învățat bunica mea. Și nu în ultimul rând carnea și drobul de miel preparate cu atenție și ouăle roșii completează masa de Paște. Sucul tradițional de mere făcut de tatăl meu din fructele din livada noastră îl servim la final. Părinții mei încurajează produsele “eco” și fac tot posibilul ca noi să mâncăm cât mai sănătos.
Îmi lipsește mersul la “denii”, în fiecare an Paștele mă găsea în Casa Domnului. Dar dată fiind situația ne construim în case un mic altar și așa încercăm să rămânem conectați.
Vreau să urez tuturor sănătate, fericire, putere și liniște. Sărbători luminate alături de cei dragi.”, transmite artistul Sebi David.

LASA UN RASPUNS