BRIT Motor AG prezinta modele SPORTIVE si ELEGANTE la Salonul Auto Pitesti Mall! AZI se deschide

0
1803

Cea de-a unsprezecea ediţie a Salonului Auto Piteşti Mall se deschide astazi, 17 martie, fiind singurul eveniment indoor de acest gen din județul nostru. În cadrul centrului comercial, pasionații de automobile pot descoperi o amplă expoziție de mașini și pot admira zeci de modele de automobile din toate clasele: mini, medie, de lux, dar și modele sport. Cei mai importanți dealeri auto argeșeni sunt prezenți la această ediție a Salonului Auto Pitești Mall cu oferte speciale și lansări de modele noi pe piața auto locală. Cei aflați în căutarea unui autoturism pot profita de acest prilej pentru a beneficia de ofertele atractive ale dealerilor
prezenți la expoziția auto.
Printre brandurile celebre pe care piteștenii le pot admira la Pitești Mall în perioada 17 –20 martie se numără: Jaguar, Land Rover, Opel, Dacia, Renault, Mercedes, Honda, Peugeot. Evenimentul va fi condimentat şi cu un show incendiar, sâmbătă seara, de la ora 19.00, scena din Piteşti Mall găzduind un show cu Ruby.

BRIT Motor AG va participa la cea de-a a XI-a Ediţie a Salonului Auto Piteşti Mall

La acest eveniment BRIT Motor AG va fi prezent cu cele două branduri iconice pe care le deţine în portofoliu: Jaguar şi Land Rover. În perioada 17 – 20 martie 2016, va avea loc Ediţia a XI-a a Salonului Auto Piteşti Mall,
eveniment în cadrul căruia BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover în Piteşti, va participa cu patru modele sportive şi elegante. Iubitorii mărcilor Jaguar şi Land Rover se vor putea bucura de prezenţa inedită a limuzinei sport Jaguar XE, a rafinatului Jaguar XF, precum şi a contemporanului Range Rover Evoque şi a modelului Range Rover Sport – reuşita supremă în categoria SUV-urilor sport premium.

Jaguar XE este cea mai avansată, eficientă şi rafinată limuzină sport pe care a realizat-o vreodată Jaguar. Acest model va putea fi admirat îndeaproape pe tot parcursul evenimentului, iar pentru cei interesaţi, BRIT Motor AG a pregătit un pachet cu totul special: 28.526 € + TVA, Jaguar Care – revizii gratuite conform planului de service, Garanţie extinsă – 5 ani garanţie integrală şi asistenţă rutieră gratuită, în limita a 150.000 km şi finanţare cu 0% dobândă p.a. Jaguar XF reprezintă o combinaţie de neegalat între rafinament, economie de combustibil, dinamică şi eficienţă. Toate acestea, sub umbrela unor tehnologii de siguranţă, conectivitate şi divertisment de ultimă generaţie. Design-ul dinamic şi foarte asemănător unui model coupé, este construit în jurul arhitecturii realizate intensiv din aluminiu, ce combină ideal proporţiile şi silueta perfectă, atribute definitorii pentru toate modelele Jaguar.

Range Rover Evoque este un adevărat Land Rover în formă compactă. Acest model dispune de o serie de îmbunătăţiri semnificative la nivel de design şi tehnologii şi este acum disponibil la BRIT Motor AG într-o ofertă irezistibilă: 35.900 € + TVA şi Garanţie extinsă – 5 ani garanţie integrală şi asistenţă rutieră gratuită, în limita a 150.000 km. Range Rover Sport este cel mai rapid, agil şi fiabil Land Rover construit vreodată. Modelul oferă cea mai bună dinamică atât în oraş, cât şi în teren accidentat, toate acestea fiind dublate de o capacitate de adaptare la toate tipurile de teren, la cele mai înalte standarde.jaguar f-pace (1ZAG)

Despre BRIT Motor AG

BRIT Motor AG, Dealer şi Service Autorizat Jaguar Land Rover, şi-a început oficial activitatea în anul 2010. Complexul auto de tip 3S (sales – service – spare parts) include un showroom auto, un service mixt (mecanică, tinichigerie, vopsitorie), spaţiu pentru prezentarea modelelor şi comercializarea pieselor de schimb şi a accesoriilor originale Jaguar Land Rover, precum şi o zonă dedicată autoturismelor rulate.
Anul acesta BRIT Motor AG şi-a mărit portofoliul cu primul crossover Jaguar de înaltă performanţă – Noul F-PACE. “Acest model a fost gândit şi construit pentru a oferi agilitatea, manevrabilitatea şi rafinamentul pentru care modelele gamei sunt renumite, precum şi dinamismul şi versatilitatea de care posesorii autoturismelor Jaguar se bucură în fiecare zi. Jaguar F-PACE combină interiorul spaţios, unic în clasa sa, cu dinamica exceptională şi utilitatea a 5 locuri, într-un crossover cu adevărat performant”, a declarat Ionuţ Benga, Director de Vânzări BRIT Motor AG.
“Cel mai important suport pentru planurile de viitor ale companiei BRIT Motor AG Piteşti îl constituie portofoliul de modele Jaguar Land Rover, aflat în continuă expansiune. Noul Jaguar F-PACE reprezintă repoziţionarea mărcii la nivel global, fără a face niciun compromis. În România este un momentum extrem de favorabil pieţei auto în general, după mulţi ani de scăderi şi turbulenţe. Atât creşterea economică anunţată, perpectiva economică bună, cât şi nivelul mic al dobânzilor la contractele de leasing, au condus la o creştere fără precedent în ultimul an al segmentului premium. BRIT Motor AG va rămâne o companie foarte activă în această piaţă, atât pe vânzări de autoturisme premium noi, cât şi pe partea de service”, a declarat Adrian
Prodănel, Director General BRIT Motor AG.

BRIT Motor AG, Dealer Oficial Jaguar Land Rover, este un important jucător pe piaţa auto premium din România, rezultatele înregistrate la finalul anului 2015 clasând această companie pe locul întâi în ceea ce priveşte vânzările de autoturisme noi în afara Bucureştiului. Creşterea cifrei de afaceri înregistrată în 2015 a fost de 124%, fiind una dintre cele mai importante creşteri la nivel naţional în segmentul premium.

Pentru mai multe informaţii: Olimpia Oancea – Specialist Marketing; Tel.: 0733.733.322; E-mail: olimpia.oancea@britmotorag.ro.

BRIT Motor AG, Dealer si Service Autorizat Jaguar Land Rover, Pitesti, DN 65B, nr. 11, judetul Arges; Tel. +(40)248 612 261; www.jaguar-britmotorag.ro; www.landrover-britmotorag.ro.

jaguar f-pace (2ZAG)

 

LASA UN RASPUNS