Bijuterii scoase la licitatie de ANAF!

0
349

Obiecte din metale și/sau pietre prețioase, scoase la licitație. ANAF organizează, în perioada imediat următoare, licitații publice pentru vânzarea de obiecte din metale și/sau pietre prețioase care au un preț cumulat de pornire a licitațiilor de aproape două milioane de lei.

Pentru licitațiile care se vor organiza în București, la sediul ANAF din str. Dimitrie Gerota nr. 13, sector 2, în data de 23.11.2022, prețul total de pornire a licitațiilor pentru 34 de gropuri care cuprind obiecte din aur, argint și pietre prețioase este de peste 1,5 milioane de lei.

De asemenea, astfel de acțiuni de valorificare a bunurilor intrate în proprietatea privată a statului prin licitație publică vor avea loc și în Târgu Jiu sau Brașov, astfel:

– în data de 14.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 4 din localitatea Tg.Jiu, str. Siretului, nr.6, cam. 408, et. 4, pentru valorificarea unui grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 9.418,43 lei.

– în data de 16.11.2022, la sediul Serviciului teritorial de valorificare bunuri nr. 7, din localitatea Brașov, str. Alexandru Vlahuță, nr.59, jud. Brașov, pentru valorificarea a două gropuri, un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 65.078,22 lei și un grop care cuprinde obiecte din aur cu valoarea de pornire a licitației de 326.647,03 lei;

Anunțurile se găsesc pe portalul ANAF, la rubrica INFO ANAF/Anunțuri/Valorificare bunuri din proprietatea privată a statului (link aici) și cuprind toate informațiile necesare înscrierii la licitație.

Reamintim că ANAF, prin Direcţia operativă de valorificare bunuri confiscate – Direcţia generală de executări silite cazuri speciale, a realizat, în ultima lună, încasări semnificative la bugetul de stat de aproape 600.000 de lei, prin valorificarea unor gropuri de obiecte metale și/sau pietre prețioase.“, a informat ANAF.

LASA UN RASPUNS