Andrei Gerea: ”ALDE surclasează PNL la București”

0
2197

Lovitură decisivă dată de deputatul Andrei Gerea, care este și președinte al ALDE București. Sondajul CURS arată că ALDE se consolidează în București, devenind una dintre principalele forțe politice. Deputatul de Argeș Andrei Gerea susține că temele pe care ALDE le aduce în dezbaterea publică precum și poziționarea liderilor partidului contribuie la creșterea încrederii bucureștenilor în ALDE.
ALDE a reușit ca la nivelul Bucureștiului să depășească PNL. Electoratul liberal începe să vadă că singura formațiune care promovează proiecte liberale și are un discurs liberal este ALDE. PNL a abandonat doctrina liberală. A devenit în cinci ani un partid decimat, fără lideri politici, fără niciun fel de soluții. Principala lor politică a fost conflictul.
De ce scade PNL la București? Din cauza conflictului politic continuu și din cauza dezbinării care au devenit politică de partid. Reprezentanții PNL București sunt mai preocupați de bătălia dintre Orban și Bușoi decât de problemele cetățenilor. Această luptă de care-pe-care nu este ceea ce vor cetățenii.
ALDE își asumă să ducă mai departe credința liberală, să continue reprezentarea liberalilor din București. Azi, votanții liberali din București au o opțiune: ALDE, singurul partid liberal.
Situația din București este multiplicată și în Argeș unde ALDE se luptă de la egal la egal cu PNL. Și aici, ca și la Bucureștii, vechii liberali sunt măcinați de o politică a acuzelor și a dezbinării. Și în Argeș, la fel ca în București, oamenii au înțeles că pot avea încredere în ALDE“, a precizat vicepreședintele ALDE Andrei Gerea.

LASA UN RASPUNS