ALERTA! Doi MINORI, DISPARUTI

0
762

UPDATE!!!

Cei doi doi minori au fost găsiți de polițiști. Aceștia nu au suferit vătămări și au fost reintegrați în cadrul unității de asistență socială, a anuntat IPJ Arges.

……………………….

Doi minori institutionalizati, disparuti. Au plecat din centru, fara a se mai intoarce. Persoanele care pot oferi informații despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Orașului Ștefănești, la telefon 0248 265 185.

“Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești desfășoară cercetări, în urma sesizării privind plecarea voluntară a doi minori instituționalizați, respectiv ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE, de 16 ani, și ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL, de 13 ani.

În ziua de 19 septembrie a.c., în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au fost sesizați de către reprezentanții unui centru pentru minori, cu privire la faptul că doi minori, Țițirigă Alexandru Vasile, de 16 ani, și *Țițirigă Petrișor Daniel, de 13 ani_, au plecat din cadrul centrului, fără a mai reveni.

Semnalmente ȚIȚIRIGĂ ALEXANDRU VASILE: 1,50 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat șapcă de culoare neagră, bluză de trening de culoare neagră, tricou alb și pantaloni de tip blig de culoare neagră.

Semnalmente ȚIȚIRIGĂ PETRIȘOR DANIEL: 1,36 m înălțime, aproximativ 35 de kg, ochi căprui, păr blond. La momentul plecării ar fi purtat pantaloni de trening și tricou albastru.”,ne-ainformatPolitiaArges.m

LASA UN RASPUNS