ALDE Argeș: Călin Popescu Tăriceanu, liderul politic cu cel mai bun profil de prezidențiabil

0
291

ALDE Argeș salută candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la funcția de președinte al României. ”Considerăm că dintre toți prezidențiabilii, Călin Popescu Tăriceanu are cel mai bun profil pentru cea mai înaltă funcție în stat. Are experiența necesară, ca om politic. A fondat PNL și ALDE, a condus PNL și conduce ALDE, a fost cel mai eficient premier, România înregistrând cea mai mare creștere economică și românii beneficiind de bunăstare în mandatul său de prim-ministru. A ocupat și ocupă funcții importante în Parlamentul României și respectă instituțiile statului. A luptat permanent pentru principiile democratice și este liderul politic care a avut cel mai coerent și mai persistent comportament în privința luptei împotriva corupției, concomitent însă cu respectarea drepturilor și libertăților cetățenești.
În mod evident, Călin Popescu Tăriceanu a dovedit deja că poate fi un președinte în accepțiunea modernă, europeană, respectând și protejând Constituția, apărând românii împotriva abuzurilor și promovând măsurile care au produs creștere economică, indiferent din ce postură a fost la guvernare. După ce a îndeplinit singurul proiect de țară avut de România după Revoluție încoace, semnând din postura de prim-ministru aderarea României la Uniunea Europeană, Călin Popescu Tăriceanu este singurul lider politic capabil să vină cu un nou proiect de țară care să unească energiile românilor și ale companiilor românești. Acest proiect de țară a și fost prezentat deja, România a șaptea putere economică a Uniunii Europene.
La această oră, Călin Popescu Tăriceanu este singurul lider politic din țara noastră care poate vorbi de la egal la egal cu orice lider politic din Europa. Este respectat de oamenii politici marcanți din străinătate și are consolidate relații diplomatice la cel mai înalt nivel.
“ALDE Argeș sprijină cu toată forțele candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la alegerile prezidențiale. Dincolo de toate calitățile enumerate, Călin Popescu Tăriceanu este omul politic de a cărui activitate se leagă privatizarea de succes a uzinei Dacia și consolidarea investiției Renaul în țara noastră, precum și construirea centurii ocolitoare a Piteștiului, ultimul proiect de investiție majoră din județ finalizat de după Revoluție”, a precizat Simona Brătulescu, președintele ALDE Argeș.

LASA UN RASPUNS