A convins-o sa renunte la plangere, DUPA CE I-A FURAT 20.000 LEI!

0
249

O craioveană în vârstă de 32 de ani a scăpat de pedeapsă după ce a furat o sumă mare de bani. Femeia, însoțită de doi bărbați, a comis fapta pe 15 iunie. A oprit mașina la o poartă din comuna Merișani. Sub pretextul că intenționează să cumpere fier vechi a intrat în curte. Văzând că proprietara nu este acasă, a profitat de faptul că ușa era descuiată, a intrat în casă, a scotocit printre bunuri și a sustras suma de 20.000 lei.

La ieșirea din locuință a fost văzută de un vecin al femeii păgubite. Acesta le-a dat anchetatorilor detalii despre mașina cu care a plecat hoața și astfel craioveanca a fost prinsă. Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 23 iunie a.c., poliţiştii argeșeni, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, au efectuat o percheziţie domiciliară în municipiul Craiova, la locuința celei în cauză. După administrarea probatoriului, femeia a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În cursul cercetărilor, făptașa a înapoit toți banii păgubitei convingând-o să își retragă plângerea.

Având în vedere că în timpul cercetărilor a intervenit împăcarea părților. Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de clasare.

LASA UN RASPUNS