Stire BOMBA! Cuplul “Oana si Pepe” din PSD, din nou impreuna! Dragoste cu nabadai?

0
6608

De-a lungul timpului au existat nenumarate barfe pe seama celor doi, certurile au fost nenumarate si impacarile la fel. Se pare ca de mai bine de o luna s-au impacat si formeaza din nou un cuplu. Li se mai spune “Oana si Pepe”, asta pentru ca certurile au fost la fel de numeroase si de trambitate.

Este vorba, asa cum ati ghicit, despre cuplul Gabriela Zoana – Lucretiu Tudor. Ea, o avocata, nu stim cat isi mai practica meseria la momentul de fata, membru in PSD, fost candidat la europarlamentare, el, fiul directorului Teatrului Alexandru Davila din Pitesti, Sevastian Tudor, o persoana linistita si discreta, asemeni tatalui sau, comisar la Garda Financiara.

Au avut de-a lungul timpului o relatie temperamentala si, desi, probabil spre bucuria parintilor lui, se parea ca au pus punct relatiei, definitiv, aflam ca cei doi sunt din nou impreuna. Nu stim daca relatia lor va fi alta acum, insa din cat a tot scris presa locala de-a lungul timpului, Gabriela este cea care cam “da cu bata in balta”.zoana-gabriela

“„Prietenul meu nu suportă să fiu deasupra lui din punct de vedere intelectual”. De când a explodat ca notorietate, în special datorită calităţii de apărător în dosarul lui Constantin Nicolescu, avocata Gabriela Zoană pune piciorul în prag şi în viaţa sentimentală. Din informaţiile noastre, relaţia temperamentalei Gabriela cu iubitul ei, Lucreţiu Tudor, comisar la Garda Financiară Argeş, a intrat în convalescenţă. Şi asta din cauza faptului că Lucreţiu este un tip discret care nu prea suportă expunerea mediatică a iubitei sale. La polul opus, Gabi Zoană e genul de femeie temperamentală care nu doar că înţelege rostul publicităţii, dar îi place şi respiră prin ea, că doar e avocat şi tânăr politician PSD. Mai mult decât atât, avocata e suficient de bine acidulată la capitolul orgoliu cât să nu admită să-i dicteze cocoşul în bătătură. Ceva, ceva, între cei doi se întâmplă, de vreme ce Gabriela a izbucnit la adresa lui Lucreţiu şi a declarat în revista Agressive (numărul pe luna martie, dedicat Babelor) că: “Unii bărbaţi sunt misogini. Chiar şi prietenul meu nu suportă să fiu deasupra lui din punct de vedere intelectual”. Din două una, ori Lucreţiu mai citeşte ceva cărţi ca să se ridice “la nivelul intelectual” al iubitei, ori aceasta coboară puţin cu picioarele pe pământ şi devine femeie de casă. Sau, mai există şi o a treia cale, mult mai elegantă, ca fiecare să-şi cam vadă de drum…”, scriau jurnalistii de la Jurnalul de Arges in luna martie a anului 2011.

“Intrigă, gelozie, urzeală mondenă şi acatiste, iată un cocktail ideal pentru un subiect monden. Am zis acatiste? Am zis bine deoarece doamna Tudor, mama lui Luc (aşa e alintat comisarul Cattani de la Gardă de către părinţi) nu vedea oricum cu ochi buni relaţia fiului ei cu avocata, motiv pentru care făcea drumuri dese la biserică pentru a implora divinitatea pentru o despărţire definitivă. Acum s-a ivit prilejul ideal pentru ca Luc să pună cruce relaţiei cu Gabi, care nu-i doar avocat de succes şi şefa femeilor PSD, pe Piteşti, ci şi o femeie temperamentală de care bărbaţii se vor simţi atraşi întotdeauna ca de un magnet. Apropo de comparaţia cu Oana şi Pepe. Dacă cele două vedete bucureştene se duelează mai mult prin televiziuni, pe la emisiunile Acces Direct şi Happy Houre, „omologii” lor din Piteşti au ales un alt vehicul de comunicare, sms-urile. Nu vă gândiţi însă la sms-uri pe care cei doi şi le dau în sictir unul altuia, ci… părinţilor. Gabi dă sms-uri disperate părinţilor lui Luc, iar Luc viceversa, îşi pârăşte iubita doctorului Zoană, distinsul tată al prea distinsei domnişoare avocat. E caz de terapie şi, aşa cum Luc are nevoie urgentă de un avocat sentimental din oficiu, şi Gabriela necesită un control fiscal de urgenţă la neuroni. Sau poate chiar la hormoni.”, scriau jurnalistii de la Jurnalul de Arges intr-o editie de anul trecut al ziarului.

Si iata-i din nou impreuna. Vom vedea, de data aceasta, pentru cat timp…

gabriela zoana

 

LASA UN RASPUNS