HAOS la Spitalul de Pediatrie Pitesti! Doctor, AMENDAT de Politie, parinti nemultumiti, copii care asteapta cu orele!

0
8062

Un medic pediatru a fost sanctionat de politisti miercuri seara, dupa ce s-a facut apelul la Politie fara motive intemeiate. Aceasta a fost motivatia politistilor prezenti la fata locului si acest lucru au spus si martorii – pacienti prezenti seara trecuta la Spitalul de Pediatrie Pitesti.

Cert este ca numarul medicilor este foarte scazut si abia pot face fata pacientilor, iar de aici, cel mai probabil si stresul doctorilor, dar si nervii pacientilor care “de bine nu merg la doctor”, asa cum spunea si unul dintre politistii prezenti miercuri seara la eveniment. Au fost interogati: doctorul, paznicul, dar si familia copilului pentru care s-ar fi solicitat Politia. “Au fost injurii? Vi s-au adus injurii?”, a intrebat politistul pe paznic, acesta spunand ca nu a fost vorba de asa ceva.

Aflată de serviciu la Camera de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Pediatrie Piteşti, Georgiana Soveja, medicul de gardă, a sunat la 112 după ce tatăl unui pacient copil, s-a luat la ceartă cu domnia sa. Omul îi reproşa doctoriţei că aşteaptă de prea mult timp ca băiatul lui să primească îngrirjirile necesare. Si pe buna dreptate, avand in vedere ca era un numar mare de copii cu probleme care asteptau cu orele sa fie primiti.

Acesta ar fi ridicat tonul, însă fără a deveni violent verbal sau fizic. La sosirea Poliţiştilor din cadrul Secţiei 3, s-a constatat că medicul nu ceruse ajutorul agenţilor de pază aşa cum prevede protocolul şi nici nu avea un motiv întemeiat să cheme poliţia. Din acest motiv, doctorita a fost sancţionată cu suma de 500 de lei pentru apelare abuzivă a poliţiştilor.

“A chemat politia. Pai ce am facut noi? Ce le-am facut? Asteptam aici de atata timp sa intram. Ce i-am injurat?”, tot comenta in sala de asteptare mama copilului pentru care s-a si facut apelul la Politie.

Cert este ca medicii abia fac fata pacientilor, la Primiri Urgenta, iar parintii copiilor sunt extrem de nemultumiti ca trebuie sa stea cu orele pana sunt primiti, desi sunt micuti cu stari de rau ori diferite alte probleme medicale. politia pediatrie pitesti spitalul de pediatrie, pacienti

LASA UN RASPUNS