VEZI CUM FUNCTIONEAZA bariera de pe Lanariei! De AZI, bariera moderna si functionala. Veste buna pentru soferi

0
208

După o lungă asteptare, de miercuri, 15 iunie 2022, pe strada Lanariei functioneaza o bariera moderna, iar timpul de asteptare s-a redus semnificativ o data cu aceasta investitie. Primarul Cristian Gentea si reprezentantii SNCFR Craiova au participat la receptia lucrarii de reamenajare la ultimele standarde de calitate a unuia dintre cele mai dificile puncte de circulație din Pitești: acolo unde, la trecerea peste calea ferată, funcționa, de peste 70 de ani, o barieră manuală!

(Imagine: InterRegio 1788, cu plecare din stația Pitești, la 13:08, în direcția București Nord și Inter Regio 9472, din direcția Piatra Olt, cu sosire la 13:12 la Pitești, au fost primele două trenuri care au trecut peste strada Lânăriei cu noua barieră modernă, funcțională!)

Cred ca am o contributie acolo, pentru ca ma stiti foarte insistent si cred ca am facut looby acolo unde trebuia, adica la ministerul Transporturilor, unde am gasit acolo doua persoane exceptionale, pe ministrul Sorin Grindeanu si pe secretarul de stat Bogdan Mindrescu, doi oameni care vor sa faca ceva, vor sa lase in urma lor ceva la acest minister. Mulțumesc și constructorului, și reprezentanților Ministerului Transporturilor, dar și ai CNCF CFR SA prin Regionala CFR Craiova, cu care am colaborat excepțional din prima zi în care am venit în primărie!“, a declarat primarul municipiului Pitesti, Cristian Gentea.

Intr-o zi sunt circa 80 de ridicari, la Bariera de la Prundu, explica specialistii, iar pentru un tren timpul de asteptare este de circa 3- 4 minute.

LASA UN RASPUNS