UN TEMUT INTERLOP a decedat în Spitalul Penitenciar Mioveni!

0
484

Un temut interlop a decedat în Spitalul Penitenciar Mioveni de Ziua Națională a României. Este vorba de Nicolae Duduianu, cel care a înființat clanul Duduianu în perioada anilor 1980 și tatăl lui Emi Pian, ucis în urma unei înfruntări la o partidă de barbut.

Bărbatul în vârstă de 77 de ani era condamnat pentru tentativă de omor, la aproximativ 6 ani de închisoare, după ce a lovit intenționat cu mașina un pieton. Se afla în Penitenciarul Rahova, însă a fost transformat la Spitalul Penitenciar Mioveni. Era cunoscut cu afecțiuni cardiace şi a murit în urma unui stop cardio respirator. “Vă informăm că, în seara zilei de 01.12.2020, la Penitenciarul Spital Mioveni a fost înregistrat decesul unei persoane private de libertate. Aceasta se afla internată în unitatea penitenciar – spital din data de 02.11.2020, fiind cunoscută cu multiple afecțiuni medicale cronice. Menționăm că decesul indicat nu intră sub incidența actualului context epidemiologic, ci este asociat istoricului medical și vârstei înaintate a persoanei.
În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la informarea: aparținătorilor, Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, Judecătorului de supraveghere a privării de libertate“, a transmis Spitalul Penitenciar Mioveni într-un comunicat de presă.

LASA UN RASPUNS