Un POLIȚIST din Argeș s-a AMENDAT singur

0
1693

S-a amendat singur, după ce a oprit în trafic o tânără care conducea cu viteză.

Pe 23 septembrie, Mădălina a fost trasă pe dreapta în localitatea Hârşeşti de un echipaj de la Poliţia Costeşti. A fost surprinsă de aparatul radar cu 72 km/h în localitate, iar polițistul a aendat-o. Poliţistul a greşit însă când a completat procesul-verbal de constatare a contravenţiei şi şi-a trecut propriul nume în locul destinat numelui contravenientului.

“Mi-am asumat fapta comisă şi am mers să plătesc această amendă, dar m-am aflat în imposibilitatea achitării deoarece agentul a făcut o mare greşeală. A trecut numele său şi la agentul constatator şi în spaţiul unde trebuia să îl treacă pe al meu, iar la CNP nu a completat deloc. A notat doar seria de la cartea mea de identitate şi adresa. Am considerat că procesul-verbal este nul din moment ce datele sunt eronate”, a declarat Mădălina pentru Observator.

Doar că atunci când a mers la Primăria Pitești, în urmă cu câteva zile, pentru a-și achita taxele, a descoperit că amenda poliţistului rutier a fost trimisă la primărie pentru executare. Polițistul și-a dat seama de eroare, însă a modificat numele său cu numele mamei tinerei pe care o oprise în trafic şi a completat CNP-ul mamei pe spaţiul liber, fără să actualizeze şi restul datelor.

Tânăra a făcut copii după cele două documente modificate în mod ilegal de poliţistul rutier şi l-a dat în judecată.

Sursa: RTV.net

LASA UN RASPUNS