Un nou început pentru PSD, la Campulung! Filiala locala, reorganizata din temelii

0
377

La Câmpulung a avut loc Conferinţa Municipală de alegeri a organizației. Sute de pesedişti s-au adunat să-şi aleagă noua conducere. O organizație care părea moartă a renăscut pentru a da din nou speranța și alternativa de mai bine câmpulungenilor. La sedinta au fost prezenți liderii PSD Argeş şi cărora li s-au alăturat oameni de afaceri, personalități locale, parlamentari, directori de instituții și deconcentrate, primari, cetățeni și oameni care vor binele Câmpulungului.

Omul care a reuşit să resusciteze organizaţia, să-i dea din nou viaţă și să tragă la răspundere administrația locală pentru a raspunde realității cetățenilor este deputatul Simona Bucura Oprescu, președintele Comisiei pentru administraţie publică din Camera Deputaţilor care a reorganizat filiala locală din temelii.

Conferința Municipală a PSD Câmpulung trebuie să ofere un nou început pentru PSD în prima capitală a Țării Românești. Am încercat reconstrucția organizației om cu om, am încercat să luăm bun ce a fost în trecut, dar și să deschidem organizația spre idei și oameni noi. Oamenii sunt mai presus de politică!

Comunitatea e mai presus de politică, iar prin administrație se conduce comunitatea. La Câmpulung constatăm că administrația livrează doar Incompetență, minciună, scandal. Toate acestea, împachetate frumos într-o poleială de comunicare. Și din acest motiv suntem obligați să le aducem câmpulungenilor speranță și soluții. Iar acestea nu pot fi găsite decât ascultând cu mare atenție vocea câmpulungenilor, identificând soluții la cheie și mobilizând decidenți județeni și naționali pentru cauza capitalei de suflet a muscelenilor. Ne angajăm ca împreună să redăm măreția Câmpulungului!“, a transmis Simona Bucura Oprescu, cea care a reorganizat filiala locală din temelii.

Am participat la vreo 80 de adunari generale in judet si o asemenea desfasurare de forte nu am intalnit decat la dumneavoastra. Va multumesc tuturor ca astazi ati gandit ca trebuie sa venim cu totii aici la Campulung pentru a incepe o noua constructie. In viata se spune ca la victorie sunt o mie de parinti, la infrangere esti orfan si de mama si de tata.“, a declarat presedintele PSD Arges, Ion Minzina.

Peste 240 de membri ai Organizației PSD Câmpulung au participat sâmbătă la Conferința Municipală de Alegeri, iar in urma votului exprimat de către aceștia, în funcția de președinte al PSD Câmpulung a fost ales Georgel Mădulărea, prim-vicepreședinte a fost ales Ciprian Neculăescu (subprefect), iar secretar executiv Marinică Fologea.

Iată care sunt ceilalți membri ai Biroului Municipal al PSD Câmpulung aleși sâmbăta:

Corina Scarlat – Vicepreședinte

Mirabela Manea (consilier municipal) – Vicepreședinte

Mihai Răucea – Vicepreședinte, Președinte TSD

Magdalena Dorcioman – Coordonator OFSD

Marin Stanciu (consilier municipal) – Vicepreședinte, Președinte OPSD

Steluța Popescu – Trezorier

George Ghinescu – Membru

Anton Arghira – Membru

Sergiu Cicu – Membru

Sergiu Beșleagă – Membru

Cornel Băjan – Membru

Oana Durdun – Membru

Alexandra Tănasie – Membru

Liviu Țâroiu – Membru

Oana Sintion – Membru

Cosmina Ghițoiu – Membru

Mihai Ghinea – Membru

Nicoleta Solomon – Membru

Alina Fica – Membru

Florin Ionuț Radu – Membru

Florin Puiu – Membru.

Până în acest moment, organizația a fost condusă ca președinte interimar de către deputatul Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, care și -a exprimat astăzi în continuare sprijinul total pentru organizația municipală.

La eveniment a fost prezentă o echipă puternică a PSD Argeș, condusă de către președintele Ion Mînzînă. Din aceasta au făcut parte: Senatorii Ovidiu Puiu și Cristina Stocheci, deputații Nicolae Pavelescu și Nicolae Georgescu, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Adrian Bughiu și Marius Nicolaescu, primarii Constantin Panțurescu de la Curtea de Argeș, Ion Georgescu de la Mioveni, Gheorghiță Boțârcă de la Topoloveni, Nicolae Velcea de la Ștefănești, Ion Baicea de la Costești, Ion Dumitru de la Albota, Vasile Leau de la Boteni, Dumitru Secăreanu de la Dâmbovicioara, Ion Cojocaru de la Nucșoara, Nicolae Dascălu de la Mărăcineni, Ion Marin de la Stoenești, Petre Boncoi de la Valea Mare Pravăț, Florin Proca de la Berevoești, Ion Pădureanu de la Godeni, Marius Manole de la Aninoasa, Victor Cătălin Turturică de la Bălilești, Mugurel Minciună de la Cetățeni, Ion Gârleanu de la Bogați, Gabi Șerbănoiu de la Stâlpeni, directorul general adjunct Romsilva Olavi Nițescu, consilierii județeni Cristina Popa, Nicoleta Nicolescu, Vasile Negoescu, Viorel Enache, Marilena Ionescu, Bogdan Bălan, Aurel Iacșa, secretarii tehnici Ghiorghe Vătășescu, Andreea Călinescu-Oner, Toma Nicodim.
Cu acest prilej a fost prezentat și raportul de guvernare locală 2020 – 2023 intitulat sugestiv “Elena Lasconi a îngropat Câmpulungul stradă cu stradă”. Va prezentam mai jos doar trei dintre investitiile anuntate care insa nu au fost si materializate, prezentate la Conferinta de sambata:

LASA UN RASPUNS