Tânărul omorât în bătaie, plâns de prieteni și colegi: ”A vrut multe… A reușit destule… Dar a plecat atât de repede”

0
7183

A murit tânărul bătut crunt în comuna Popeşti. Răducu Nicula în vârstă de 23 de ani era fiul unui consilier local al primăriei Popești. Tânărul era membru al ALDE, la Organizația de Tineret. Colegilor și bunilor prieteni nu le vine să creadă că Radu nu mai este. Nenumărate mesaje sunt postate pe paginile de socializare: ”A vrut multe… A reușit destule… Dar a plecat atât de repede”; ”Nu pot să cred, drum lin spre îngeri, Radu”; ”Fie ca de acolo să-i poți veghea și alina pe cei pe care i-ai iubit!”, ”Primeşte condoleanţele noastre sincere în acest moment dureros… Dumnezeu sa te aibă în pază, Radu!”.

Răducu Nicula a ajuns în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti în noaptea de duminică (vezi AICI). Acesta a fost implicat într-un scandal de proporţii. În timp ce se afla alături de alţi trei prieteni s-a întâlnit cu doi fraţi. Şi-au amintit de un conlfict mai vechi şi s-au încăierat. Freaţii, de 19 ani, respectiv 24 de ani, şi-au chemat în ajutor şi tatăl, un bărbat de 53 de ani. Adversarii au rupt uluci din gard şi s-au lovit.

Răducu Nicula a fost lovit în cap atât de rău încât a rămas inert la pământ. A fost dus în comă la spital şi nu a supravieţuit leziunilor grave. Acesta a decedat luni seară. Tot luni seară au fost reţinuţi tatăl şi cei doi fii. Tânărul de 19 ani este acuzat şi de conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fără permis.

LASA UN RASPUNS