Spectacol dedicat Centenarului Marii Unirii, la Topoloveni. Primarul Gheorghiță Boțârcă, DISTINCȚIE pentru Dan Fătuloiu

0
1164

Spectacol impresionant, la Topoloveni, la 100 de ani de România. De asemenea, în cadrul evenimentului, primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, a oferit diplome de excelență pentru cetățeni ”ca simboluri a ceea ce sunt, raportându-ne la eveniment, raportându-ne la localitate. Eu cred că este o răsplată pentru școala din Topoloveni, pentru familiile din Topoloveni, pentru munca dumnealor”, după cum a declarat chiar edilul local în fața a sute de topoloveneni participanți la eveniment.

Au fost oferite diplome familiilor cu 50 de ani de căsătorie si bună conviețuire și diplome de excelență în cariera militară. Însemnătatea mometului istoric a fost prezentată de către Scarlat Valentin, profesor de istorie la Liceul Teoretic” Ion Mihalache”. De asemenea, a avut loc depunerea de coroane la Monumentul Eroilor.

Spectacolul dedicat Centenarului Marii Unirii s-a desfășurat la Casa de Cultură “Pr.Ion Ionescu” Topoloveni. Cu acest prilej, au urcat pe scenă: Spectacol Ansamblul folcloric “Ciuleandra” si solistii săi Sebi David si Ana Maria Iorgulescu; Grupul vocal folcloric “Haiducii Vladicii”; Corul “Pr.Ion Ionescu”; Taraful “Argeselul” al Clubului Copiilor Topoloveni; Taraful Casei de Cultură “ Pr.Ion Ionescu ” Topoloveni; Moment poetic oferit de către elevi ai Liceului Teoretic ” Ion Mihalache”.

Printre persoanele care au primit distincția de excelență din partea primarului orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, s-a numărat Dan Fătuloiu. ”Recunosc că am primit foarte multe distincții la viața mea, dar este pentru prima dată când primesc o diplomă în fața acestui oraș, pe care îi respect și pe care îi iubesc. Am făcut liceul aici, am copilărit aici, pentru mine a fost totul căminul de acasă pentru totdeauna, însă meseria m-a determinat să umblu peste tot. Am fost șef de poliție națională, ministru secretar de stat, consilier la ambasada de la Washington.”, a declarat Fătuloiu, impresionat la primirea diplomei în fața cetățenilor orașului în care a copilărit.

LASA UN RASPUNS