Special pentru studenți și absolvenți! Se anunță a fi CEL MAI MARE eveniment dedicat CARIEREI, din județul Argeș

0
5065

Se anunță a fi cel mai mare eveniment dedicat carierei, din județul Argeș. Career Hub-UPIT, 2018, Târg de Joburi și Internship-uri pentru studenți și absolvenți, este organizat de Universitatea din Pitești în parteneriat cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș ( C.C.I.A. Argeș) și asociația studențească AIESEC.

Ediția de toamnă a târgului va avea loc în data de 18 octombrie 2018, orele 10.00-14.00, la sediul Universității din Pitești, Corpul central, Strada Târgul din Vale, nr.1.

În contextul actual al pieței muncii și al crizei forței de muncă, recrutarea angajaților a devenit o adevărată provocare. Identificarea, atragerea și reținerea talentelor în cadrul companiei reprezintă un proces tot mai dificil de realizat, astfel, Universitatea din Pitești, cel mai mare furnizor de resursă umană din Regiunea Sud-Muntenia, prin strategia definită, urmărește dezvoltarea mecanismelor și parteneriatelor care să faciliteze întâlnirea cererii cu oferta de forță de muncă înalt calificată.

LASA UN RASPUNS