SOC in lumea showbiz-ului! CRBL si Elena, sotia sa, DIVORTEAZA, dupa 16 ani de casnicie

0
1516

CRBL divorţează de soţia sa, Elena. Cei doi tocmai s-au întors de la Power Couple. O veste șocantă lovește industria showbiz-ului românesc, întrucât celebrul artist CRBL și soția sa, Elena Andreianu, își anunță divorțul după 16 ani de căsnicie.

După ce au participat la Power Couple România, cei doi au luat o decizie dureroasă, care a fost comunicată recent printr-un mesaj emoționant pe contul personal de Instagram al lui CRBL. „Cu inimile împovărate de tristețe, dar în același timp într-un spirit de transparență și respect reciproc, dorim să vă împărtășim o decizie deosebit de dificilă pe care am luat-o împreună. După o perioadă de reflecție profundă, am ajuns la concluzia că este mai bine pentru noi să urmăm drumuri separate în viață. Această hotărâre nu a fost ușoară, dar am decis să o luăm cu gândul la binele nostru individual și, mai ales, la binele Alesiei”, a scris CRBL pe Instagram.

CITESTE SI: WOW! Vedete TV surprinse…lingand la inghetata de 2 lei, in centrul Pitestiului! FOTO

Cei doi au solicitat, de asemenea, respectul și intimitatea în această perioadă sensibilă: „Recunoaștem cu sinceritate toate momentele minunate pe care le-am împărtășit și lecțiile prețioase pe care le-am învățat împreună. În această perioadă de schimbare, ne angajăm să menținem un cadru de respect și armonie, cu prioritatea de a asigura un mediu sănătos și echilibrat pentru creșterea și dezvoltarea copilului nostru. Vă rugăm să respectați intimitatea noastră și a copilului nostru în această perioadă sensibilă. Nu vom oferi detalii suplimentare în afara acestui anunț. Vă mulțumim pentru susținerea și înțelegerea voastră în aceste momente dificile. Cu respect și recunoștință, CRBL și Elena.

Sursa: RTV.net

LASA UN RASPUNS