Simona Bucura Oprescu, indignata: “Guvernul Cîțu pregateste un an 2021 cu restricții, austeritate și viață mai scumpă!”

0
109

Când PSD atenționa că liberalii și aliații lor au în vedere măsuri de austeritate, Orban, Cîțu și alți lideri vocali ai PNL vorbeau despre reveniri în “V” ale economiei și că va curge lapte și miere. Iată că nici nu a intrat bine în pâine Guvernul Cîțu, că avem parte de primele măsuri care anunță – ce să vezi? – tocmai austeritate!, a declarat deputatul social democrat de Arges Simona Bucura Oprescu.

Aflăm că veniturile bugetarilor vor fi înghețate, la fel și indemnizația de hrană, sporurile, voucherele de vacanță și salariile profesorilor;

Aflăm că salariul minim crește cu numai 3% (o bătaie de joc la adresa salariaților din mediul privat) și nici vorbă de zero taxe pe salariul minim;

Iar pensiile pe contributivitate vor crește abia din septembrie cu doar 8%, în vreme ce alocațiile pentru copiinu vor crește cu 40% în anul 2021, așa cum prevedea ordonanța de eșalonare, ci doar cu 20%.

În schimb, anul nou începe cu scumpiri la energie, carburanți, țigări etc.

Guvernul PNL-USRPLUS-UDMR condus de Cîțu le face românilor sărbătorile mai triste, pregătind deja un an 2021 cu restricții, austeritate și viață mai scumpă!“, a transmis Simona Bucura Oprescu.

LASA UN RASPUNS