Se intorceau impreuna din strainatate, s-au imbatat si s-au batut! De aici, un intreg SCANDAL. 5 persoane, RETINUTE

0
222

Cinci persoane au fost reţinute, de către polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, fiind acuzaţi de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și furt calificat. Ancheta a stabilit că în timp ce se întorceau împreună din străinătate, doi bărbaţi s-au îmbătat şi s-au bătut. Cel rănit s-a plâns rudelor de la Ţiţeşti. Patru membrii ai familiei sale, din comuna Ţiţeşti au aşteptat autoturismul la o benzinărie din Piteşti, acolo unde ar fi trebuit să descarce bagajele, iar maşina cu ceilalaţi pasageri să continue drumul. Acolo a început scandalul.

Din cercetări, s-a stabilit că în noaptea de 12 spre 13 decembrie 2021, cei trei bărbați de 20, 26 și 38 de ani și o femeie de 26 de ani, din Țițești, ar fi agresat fizic un bărbat de 42 de ani, din Crângurile, județul Dâmbovița, în timp ce se aflau în zona unei stații de carburant din municipiul Pitești. De asemenea, în timpul agresiunii, persoanei vătămate i-ar fi căzut telefonul mobil, care ar fi fost însușit de un bărbat de 44 de ani, care făcea parte din grupul agresorilor, dar care nu ar fi exercitat acte de violență asupra victimei. Anterior, persoana vătămată ar fi agresat pe bărbatul de 38 de ani, cu care se deplasase, în același autoturism, dinspre Sibiu către Pitești“, au precizat reprezentanţii IPJ Argeş.

După încăierare, cel agresat a necesitat 24 de zile de îngrijiri medicale. Luni, după ce oamenii legii au finalizat cercetările, au fost organizate percheziţii acasă la agresori. Toţi cei cinci au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă. Marţi procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti au dispus eliberarea lor sub măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

LASA UN RASPUNS