PSD Arges a luat la pas localitatile judetului: “Am gasit oameni calzi si buni gospodari!”

0
551

Echipele PSD, din nou, în mijlocul oamenilor! Au fost luate la pas localitatile judetului, pentru a sta de vorba cu oamenii, pentru a-i intelege si pentru a le fi prezentate proiectele social democratilor pe fiecare localitate in parte. “La Băbana, la Țițești și Davidești, trei localități pitorești ale județului Argeș, am găsit oameni calzi și buni gospodari. Le mulțumim tuturor celor pe care i-am întâlnit pentru primirea frumoasă pe care ne-au făcut-o!
Contăm pe susținerea dumneavoastră pentru Ion Mînzînă, candidat pentru președinția Consiliului Județean Argeș, și pentru Gheorghe Marin, candidat la funcția de primar al comunei Băbana, Florin Boteanu, candidat la funcția de primar al comunei Țițești, și Alin Constantin Văduva, candidat la funcția de primar al comunei Davidești!“, a fost mesajul deputatului PSD de Arges Simona Bucura Oprescu, secretar executiv al Organizatiei Judetene, dupa ce a insotit echipele PSD in campania electorala.

Tinerii sunt la fel de activi, astfel ca s-au implicat pentru a sustine candidatii PSD Arges, mai ales ca multi dintre acestia sunt chiar tineri cu dorinta de implicare. “Sunt multe proiecte de care comuna Bârla are nevoie pentru a o așeza pe lista comunităților cu adevărat dezvoltate. Așteptările oamenilor provin din domenii diverse pentru că, într-o comunitate, problemele nu sunt puține. Sunt provocări mari și investiții importante de făcut. Echipa PSD Bârla are fixate obiective clare și suntem convinși că vor reuși să le realizeze. Tinerii din această comună au nevoie de nou, au nevoie de servicii de calitate și au nevoie de sprijin. De aceea, cu oameni pregătiți și bine intenționați vom face lucruri frumoase pentru ei. Cu siguranță, echipa propusă pentru alegerile locale din acest an este cea mai bună și singura capabilă să transforme comuna în bine! Stimați locuitori, aveți încredere în noi și în tinerețea noastră! Alin Pană știe ce să facă, vrea și poate! Faptele și calitatea umană îl recomandă!“, este mesajul transmis de sefa TSD Arges, Diana Eftene.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizatia Judeteana Arges

Realizat de: SC Alenti Transmision VMV SRL

Cod Mandatar: 21200019

LASA UN RASPUNS