PSD Arges a facut plangere la Politie! “Cei vinovati vor fi descoperiti si sanctionati!”

0
585

Biroul de relatii cu presa din cadrul PSD Arges a emis o informare prin care transmite ca adversarii politici care au intrat in cursa electorala pentru Primaria Pitesti au recurs la actiuni menite sa le denigreze candidatul prin false fapte, motiv pentru care a fost si inaintata o sesizare organelor de politie.

“PSD Argeș a declarat, încă de la începutul campaniei electorale pentru alegerile din 5 iunie, că dorește o campanie legală și corectă, fără atacuri la persoană, în care fiecare candidat și partid să prezinte în mod civilizat proiectele și programele politice, în spațiile special amenajate, conform legilor în vigoare. Noi am respectat și vom respecta în continuare alegătorii și nu ne vom abate de la aceste principii.
Se pare însă că nu toți adversarii noștri politici înțeleg să facă asta. Sâmbătă noaptea, în zona EXPO – Parc, mai multe persoane au lipit pe mașinile parcate aici pliante (cel mai probabil luate din cutiile poștale) aparținând candidatului nostru la Primăria Pitești, domnul Cornel Constantin Ionică. PSD Argeș se dezice și condamnă astfel de acțiuni motiv pentru care, de altfel, am și sesizat organele de poliție. Avem încredere în instituțiile statului și suntem siguri că cei vinovați vor fi descoperiți și sancționați.”, transmite PSD Arges.

LASA UN RASPUNS