”Mulțumirile și respectul nostru, azi mai mult ca oricând”, MESAJUL Simonei Bucura Oprescu, de Ziua mondială a Sănătății

0
267

De Ziua mondială a Sănătății, deputatul social democrat Simona Bucura Oprescu a lansat în mediul online un mesaj pentru cei care la acest moment sunt ”în linia întâi” pentru a lupta împotriva noului Coronavirus. ”Anul 2020 este anul tuturor celor care, uneori lipsiți de mijloacele de protecție necesare, își pun toată priceperea în slujba sănătății publice”, a declarat deputatul de Argeș.

Astăzi, 7 aprilie, este Ziua Mondială a Sănătății. O zi care ar fi trebuit să fie de sărbătoare, dar care găsește cadrele medicale în lupta vieții lor și pentru viața noastră, a tuturor, lupta împotriva noului coronavirus.

Medicii, asistenții, asistentele, angajații de pe Ambulanțe și personalul auxiliar din sistemul de sănătate duc azi o bătălie pentru noi toți, fiind în prima linie în fața unui inamic nevăzut, dar cu atât mai periculos.

Anul 2020 ar fi trebuit să fie anul dedicat asistenților medicali și moașelor care au un rol extrem de important în asigurarea asigurarea sănătății oamenilor. Dar în egală măsură putem spune că anul 2020 este anul tuturor celor care, uneori lipsiți de mijloacele de protecție necesare, își pun toată priceperea în slujba sănătății publice.

Întregului personal din sistemul de sănătate i se cuvin azi, mai mult ca oricând, mulțumirile și respectul nostru!”, este mesajul Simonei Bucura Oprescu postat pe pagina personală de Facebook.

LASA UN RASPUNS