Mașinile se vor scumpi și mai mult! Avertisment de la Dacia

0
309

Mașinile se vor scumpi și mai mult, in perioada urmatoare, arata un avertisment al sefului de marketing de la Dacia. Acesta a mai spus câți bani au plătit clienții mărcii, în medie, pentru un autoturism nou.

Dacia are în continuare, probleme cu livrările pentru mașinile comandate de clienți. Directorul de marketing al companiei, Xavier Martinet, a admis că termenul de așteptare este mare, dar măcar cunoaște o ușoară îmbunătățire. El a confirmat și faptul că termenele de livrare s-au redus simțitor pentru mașinile mărcii, pentru că anul trecut durau și jumătate de an.

In cadrul interviului oferit pentru Automobilwoche, oficialul a avertizat că prețurile pentru autoturisme noi va crește considerabil. „Dacă noul standard Euro 7 va intra în vigoare, prețurile vor crește și nu știm cum vor reacționa clienții”.

„Un sfert din clienții Dacia au condus anterior tot o mașină Dacia, iar 15% un Renault. Cei mai mulți, 60%, vin de la restul mărcilor. Iar dacă își vând mașinile, 65% aleg din nou marca, iar 15% merg la Renault”, a comentat oficialul de la Dacia.

CITESTE SI: 3 milioane de euro, fonduri nerambursabile, pentru construirea a 116 insule ecologice digitalizate, la Pitesti!

Sursa: RomaniaTV.net

LASA UN RASPUNS