Loturi de Mars, Snickers si Milky Way, RETRASE din marketuri! Ce s-a gasit in batoane!

0
815

Loturi de Mars, Snickers si Milky Way au fost retrase din 55 de tari, inclusiv din Romania. Compania Mars a anuntat marti retragerea mai multor loturi de batoane de ciocolata Mars, Snickers, Milky Way si gama Celebrations, dupa ce in interiorul dulciurilor ar fi fost gasite bucati de plastic.

Mars Romania anunta retragerea unor loturi din produsele miniaturi 8 g (Snickers®, Mars®, Milky Way®), multipack 4×50 g Snickers si Mars, respectiv Celebrations® 220 g si 400 g, ca masura preventiva dupa ce o bucata de plastic a fost identificata in unul dintre aceste produse.

Pana la aceasta data, Mars a primit o singura reclamatie de la un consumator, iar in Romania nu a fost inregistrata nicio reclamatie. Sunt afectate produsele cu o data de expirare intre 19 iunie 2016 si 8 ianuarie 2017.

“Prin aceasta masura dorim sa ne asiguram ca niciun client care a cumparat produsele mai sus metionate nu le va consuma.” mai precizeaza comunicatul. Compania americana nu a anuntat inca numarul de produse afectate si valoarea pagubelor.

SURSA: ProTV

LASA UN RASPUNS