Lexford Castel, partener exclusiv in Arges! Cursuri in sistem britanic. Diplomele, recunoscute peste tot IN LUME

0
601

Lexford Castel și Lexford Ștefănești, împreună cu Cambridge Assessment International Education și International Well-Rounded School, în parteneriat pentru implementarea Sistemului Internațional Cambridge. “Educația trebuie să progreseze la orice nivel ce poate aduce un plus în evoluția elevilor! Doar dezvoltându-ne educațional, putem progresa!“, este mesajul transmis de catre Catalin Gherzan, managerul unitatii de invatamant din sistem privat, Lexford Castel, care va fi partener exclusiv cu scoala britanica in judetul Arges. Programul ce se va desfasura in limba engleza se va finaliza cu primirea unei diplome ce reprezintă confirmarea faptului că elevul a absolvit cursuri în sistem britanic, fiind similare celor primite de elevii din Marea Britanie.

IWS Online School face educația Cambridge accesibilă cursanților la distanță cu potențial academic ridicat din întreaga lume. “De anul scolar viitor vom porni acest parteneriat pentru care purtam discutii între noi și scoala din Marea Britanie, pentru a putea astfel beneficia copiii nostri de un invatamant in limba engleza acreditat in Marea Britanie, iar dupa absolvire acestia vor primi diplome care au valoare ca orice alta diploma din Marea Britanie, fie pentru continuarea studiilor ori pentru un job“, a declarat Catalin Gherzan la conferinta de presa de joi, de la Hush, la care au participat si cadre didactice britanice care au explicat intocmai cum va functiona acest sistem de invatamant care se aplica de foarte multi ani peste tot in lume, iar copiii pot avea astfel acces la un invatamant de calitate care va merge mana in mana cu invatamantul romanesc.

Ne dorim ca prin Scoala Lexford sa fie in Pitesti partenerul nostru exclusiv și dorim sa îl felicitam pe domnul Catalin pentru mintea deschisa si pentru ca stim ca iubeste educatia si doreste sa va ofere dumneavoastra acest sistem de invatamant.“, a transmis unul dintre profesorii britanici, la conferinta de la Hush.

CITESTESI: Patru unitati de invatamant din Topoloveni vor fi DOTATE cu mobilier si echipamente digitale!

Profesorii experimentați și pasionați implică, inspiră și motivează cursanții pentru a-și atinge întregul potențial atât în ​​​​clasă, cât și în afara acesteia. Studenții (7-18 ani ) – de la nivel primar până la nivelul șase – sunt provocați să dezvolte o bază academică puternică prin curriculum structurat, orientat spre obiective. Cursurile live flexibile axate pe cursanți și accesul 24/7 la lecțiile înregistrate le permit studenților să studieze într-un ritm care li se potrivește și să revizuiască ceea ce a fost acoperit în timpul liber.

LASA UN RASPUNS